Glunder yoga

Ontladen, yoga, ademhaling, relaxatie en visualisatie
Inschrijven

Wil je graag deelnemen aan het GLUNDER YOGA avontuur? Super!
Stuur dan een mailtje naar sofie.praktijk@gmail.com

Je mag snel een antwoord verwachten om je inschrijving definitief te maken. Hierbij zal je ook een bericht ontvangen met de vraag naar betaling via overschrijving.
Is de reeks volzet, dan word je op de wachtlijst geplaatst. Ook hiervan word je verwittigd.

Praktisch
 • De deur is open vanaf  10 minuten voor aanvang van de les. Indien nodig ga je nog naar toilet, anders kan je je schoenen in de wachtruimte zetten. Je gaat rustig de yoga-ruimte binnen en kiest je plekje voor die les uit.  We wachten rustig in de yogaruimte tot onze groep volledig is.
 • Ouders of andere personen die je brengen en halen, komen niet in het yoga-lokaal.  Graag wil ik vragen om onze rustige en ontspannen sfeer te respecteren. Je neemt afscheid aan de voordeur/poort, aan het einde van de les zie je elkaar daar ook weer terug.
 • Draag kledij waarin je makkelijk kan bewegen en liggen. We doen yoga op onze blote voeten of sokken dus kijk zeker of je voeten proper zijn voordat je naar de les komt. Een flesje water, een yogamatje en een dekentje mag je meebrengen.
 • We hebben respect voor elkaar. Iedereen mag zijn/ haar eigen grenzen aangeven. Als je een oefening liever niet meedoet, mag je rustig op je plekje blijven zitten. Het is belangrijk dat je jezelf mag zijn. Er is geen goed of fout bij het doen van de oefeningen.
 • Als je niet kan deelnemen aan een les, is het fijn dat je dit op voorhand laat weten. Er wordt geen geld teruggestort omwille van afwezigheid.

 

Algemene voorwaarden
 • Inschrijven

U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar sofie.praktijk@gmail.com. Vermeld duidelijk de naam van het kind en de reeks (leeftijd) waarvoor u uw kind inschrijft. Gelieve lichamelijke en/of psychische klachten steeds te melden, zodat hier rekening mee gehouden kan worden. ​Indien nodig zullen voorafgaand in een gesprek deze bijzonderheden besproken worden. Bij (ernstige) lichamelijke klachten is het raadzaam eerst met de huisarts te overleggen of beoefening van (minder) yoga tot de mogelijkheden behoort.

Bij onvoldoende aanmeldingen behoudt De Glundersteen zich het recht een reeks te annuleren.

 • Betalen

Betalen kan via overschrijving op het rekeningnummer van De Glundersteen met vermelding van de naam van het kind en de reeks waarvoor u inschrijft. Er kan enkel per reeks betaald worden. Wanneer de betalingsverplichting niet nagekomen wordt, behoudt De Glundersteen zich het recht de toegang tot de cursus te weigeren.

 • Afwezigheid

Als uw kind wegens ziekte of een andere activiteit niet kan deelnemen aan een les, gelieve dit per mail te laten weten. De les kan helaas niet ingehaald worden en er wordt geen lesgeld terugbetaald. Wel mag een familielid of iemand uit de vriendenkring de plaats innemen (rekening houdend met de leeftijdgrens van de groep).
Bij afwezigheid van de lesgever wordt gezocht naar een moment om de gemiste les in te halen.

 • Ongevallen en aansprakelijkheid

De Glundersteen is niet aansprakelijk voor blessures of lichamelijk letsel.
De Glundersteen stelt zich niet aansprakelijk voor het zoekraken of beschadigen van eigendommen van kinderen en ouders.

 • Beeldmateriaal

Op de website en overige sociale media worden regelmatig nieuwe foto’s geplaatst. Indien u liever geen beeldmateriaal van uw kind geplaatst ziet, gelieve dit te melden.

 • Verdere vragen ?

Vragen zijn welkom via mail: sofie.praktijk@gmail.com